Champion Reverse Weave CLASSIC APPLIQUE TEE - T-shirt - - - bas - vit 71d7e6

Champion Reverse Weave CLASSIC APPLIQUE TEE - T-shirt - - - bas - vit 71d7e6

megatsunami apoca

2012_Scene2

Nedräkningen har snart nått sin slutpunkt. Domedagen är här.

Fiona Tapet Home NW 556034,

Domedagen står för dörren. Såhär dagen innan det stora doppet i glömskans energisoppa så pyr till ytan en fråga; Vad ska man ha på sig?

Duro Tapet Spira Satin Grön,

Att möta döden snygg och välgroomad borde vara en självklarhet. Det finns vissa kriterier dock som man bör ha i åtanke. Jag antar att en apokalyps lik den som kommer imorgon raderar det mesta vi känner till. MEN! Det kommer finnas överlevande. Och den som ser bäst ut kommer bli el Presidente. Folk kommer följa en man eller kvinna som kan hålla ihop sig även i de mest kritiska av situationer.

Frågan är då vad man ska ha på sig? Vad är mest auktoritärt/smidigt i ett event som detta?

Poster - Världskarta No.6 30x40cm,

Sliter du bara på dig det första bästa så visst. Men har du en stark känsla, vilket jag har, att du är en av få som kommer överleva denna massextintion bör du tänka annorlunda.

Linjär fönsterlampa, Svart,

apocalypse

Judgement day are calling. Will you answer?

Jag själv skulle utan tvekan börja med långrock. Det absolut viktigaste plagget. Denna apokalypsrock fixar de flesta problem. Det du har under blir inte lika viktigt. Du kan även dölja diverse vapen under rocken, som kan vara bra att ha i skydd mot galna människor som är så överväldigade av att de överlevt, att de nu löper amok utan hänsyn till någon annan kvarlevande. En rock innehåller minst en innerficka, mest troligt på vänstra sidan, närmast hjärtat. Där skall du placera din apokalypsplunta. Så stor som bara är möjligt, men liten och smidig att den alltid utan problem har dig följe. Gör nu inget misstag och fyll pluntan med vatten. Min rekommendation är att du fyller till bredden med 80procentig Stroh rum. Denna härligt rödbränsleliknande dryck. Eller varför inte en högoktanig Absinthe. Men om detta bör du vara beredd på diverse sidoeffekter såsom olika slags hallucinationer.  Har rocken dock, som den egentligen bör, två innerfickor blir inte detta ett problem.

Vad ska man ha under rocken? Här infinner sig ett litet dilemma. En stilig kostym utstrålar kanske den auktoritet du behöver för att senare rätta till och ta över den nya världen, MEN! Den är milt sagt opraktisk i dessa mörka tider. För att inte säga en aning överambitiös. Kostymen kommer gå sönder och bli fantastiskt mycket smutsig. Därigenom förlorar den sin status som ledarens dräkt.

Ubbink Grus för damm 10 kg 8-12 mm 1373125,

Jag hade valt ett par väl sittande jeans, blå. Tighta i en aning stretchigt fabrikat. På fötterna ett bara snygga, bruna boots. Ganska höga så att du på ett coolt sätt kan ha dem över jeansens nedre del. Och när tiden kommer att se lite proper ut lägger du jeansen över. Glöm INTE skoputskittet. Bootsen SKALL skina ALLTID, i sann militär anda.

Key Taklampa 3L Svart/Stål Markslöjd,

Överkroppen är inte väldigt viktig, återkommer senare till varför. Men en långärmad som sitter tight den med, under den ett linne, vitt. Över en varm ullstickad tröja. Valfri färg på kroppens överdel. På händerna ett par perfekt sittande bruna skinnhandskar.

Group of Oaks at Apremont,Theodore Rousseau,60x40cm,

 

 

FIY17-Z-F1-HVapen; En sexkammar Smith&Wesson, eller en Colt Frontier. Alltså en snygg handgjord revolver. Det är INTE snyggt att sprida kulor runtomkring sig. naturligtvis behöver du en kniv, både till försvar mot elakingar och till att bygga/öppna/filéa olika ting. Mitt drömvapen har alltid varit en Katana. Stenhård och stilig. Tillverkad med tusenårig kunskap om metallmanipulerande. Sylvasst, slagkraftigt och lätt. En mindre kniv innanför bootsen. Fantasin sätter gränsen.

Accessoarer; På huvudet en hatt. Nu bör du inte bara välja en hatt som är snygg. Det absolut viktigaste är att den är snygg på DIG. Jag har lite problem med valet av min hatt så jag återkommer till detta. Halskedja? Personligen röstar jag nej till detta. OM den nu inte har en speciell relation till någon du förlorat eller till en sak du tror på. Små saker som ger dig styrka i en mörk tid som denna är icke att underskatta. Däremot ring på fingret. Pratar inte giftering nu. Utan en ring som symboliserar trygghet och visdom. En kungaring. Den skall vara prålig, men i kalla färger. En silverring eller en ring i vitt guld med en sten i. Detaljer ingraverat i metallen bör den ha. Men inte för plottrig. Den ska utstråla enkelhet såväl som kunglighet. Bär ringen på pek eller långfinger. Du bör även ha tatueringar. Det är coolt, snyggt och hårt. En tandpetare i munnen utstrålar även det coolhet och hårdhet. Ingen jävlas utan att tänka två gånger med en snubbe som har entandpetare i käften. En väska behöver du. Den ska vara brun, nyans är valfri. Axelrem. Kalvskinn. Ingen jävla ryggsäck. Detta är ingen värld för skolpojkar. I väskan skall du ha följande; Fler tandpetare. En vinöppnare. Ett dryckesstop i tenn. Ett block med tillhörande smidig penna. Tre par extra kalsonger, lika många extrasockar. En liten dator kan vara väldigt bra att ha med tillhörande laddare. Det kan vara så att det finns ström kvar på vissa ställen och att internet är tillgängligt. Datorn bör vara, som nämnt, liten. En vikt på dryga kilot är max. En MacBook Air blir mitt val. Din sidoväska, brun, i kalvskinn bör ha en maxvikt på tio kilo. Det innebär att du kan röra dig smidigt utan att tappa tempo.

Gustav Stretch blus, Beige,

Och ja! Det absolut viktigaste i packningen är en vit skjorta, inplastad för att behålla sin nya look. Denna tillsammans med en blå sammetsfluga är vad du skall plocka fram när du håller ditt första tal framför dina följare. Stiligt, rent och auktoritärt. Den nya världen ligger nu framför dina fötter.

Tristar Oljefyllt element 7 sektioner KA-5087 1500 W,

Hatten är fortfarande ett dilemma. Men det blir nog så att jag skulle köra på en skön cowboyhatt. Lite i stuk med vad Woody nedan har på sig. Hatten åker av när flugan är på.

vidaXL Bäddset 3 delar 240x220/60x70 cm vinröd,

Champion Reverse Weave CLASSIC APPLIQUE TEE - T-shirt - - - bas - vit 71d7e6Champion Reverse Weave CLASSIC APPLIQUE TEE - T-shirt - - - bas - vit 71d7e6Champion Reverse Weave CLASSIC APPLIQUE TEE - T-shirt - - - bas - vit 71d7e6Champion Reverse Weave CLASSIC APPLIQUE TEE - T-shirt - - - bas - vit 71d7e6Champion Reverse Weave CLASSIC APPLIQUE TEE - T-shirt - - - bas - vit 71d7e6Champion Reverse Weave CLASSIC APPLIQUE TEE - T-shirt - - - bas - vit 71d7e6Champion Reverse Weave CLASSIC APPLIQUE TEE - T-shirt - - - bas - vit 71d7e6Champion Reverse Weave CLASSIC APPLIQUE TEE - T-shirt - - - bas - vit 71d7e6Champion Reverse Weave CLASSIC APPLIQUE TEE - T-shirt - - - bas - vit 71d7e6Champion Reverse Weave CLASSIC APPLIQUE TEE - T-shirt - - - bas - vit 71d7e6Champion Reverse Weave CLASSIC APPLIQUE TEE - T-shirt - - - bas - vit 71d7e6Champion Reverse Weave CLASSIC APPLIQUE TEE - T-shirt - - - bas - vit 71d7e6

images (1)

Så nu hoppas jag att få se ett gäng stiligt klädda överlevare efter kaoset lagt sig. Ses på andra sidan.

Champion Reverse Weave CLASSIC APPLIQUE TEE - T-shirt - - - bas - vit 71d7e6

Det är jul om få dagar. Julstämning i Yerevan lika med noll; check.

Det är blask. Just det är väl ingen ovan syn och skulle kanske i sig bringa lite julstämning. Men det är mörkt, blött. Inga ljus. Ingen gran. Ingen julmat. Ganska underbart på ett sätt. Förutom maten då. Dagarna går just nu i roll. Ingen vidare inspiration infinner sig.  Inte inspiration på det sätt jag helst vill i vilket fall. Har vart här i Yerevn i sex veckor. Kan redan nu summera det som en erfarenhet jag absolut inte hade viljat vara utan. Skillnaden i kultur är näst intill kataklyptisk. Ytan avslöjar inte mycket, men tack vare min priviligierade insyn i det armeniska samhället ser och förstår jag hur långt ifrån varandra vi befinner oss. Det är just attityden hos individen som sprider sig upp i högre kretsar och sedan avspeglar en hel samhällsstruktur. En milt sagt dålig sak. Nu ska sägas att jag träffat mycket bra folk här som försöker göra skillnaden. Men även dessa människors attityd gör mig irriterad. Framförhållning, att hålla tider och att erbjuda rätt information om diverse saker är uppenbarligen ett stort hinder för den Armeniska individen.

Jag är bitter, som så ofta. Men det tar inte bort tyngden i hur jag uppfattar saker och ting.

Poster - Pyrit i kvarts & sphalerit 40x50cm,

Men det åsido. Imorgon blir det mer munter läsning. Då tar vi oss an dresscode a la domedagen. Ni kanske inte vill tro så, men det är mycket viktigt att vara klädd på rätt sätt när natten bankar på dörren. Om du nu skulle överleva, vad vill du utstråla? Ett litet offer som i desperation gör allt för att överleva eller en stark-i-stunden individ som bygger sin egen framtid i den nya världen?

Multiverktyg för Grill,