Så nu har det även hänt mig

Ja, det som ingen pratar om men som förr eller senare verkar hända alla män, jag har börjat tappa håret, känns väldigt tidigt då jag är 35 år, trodde verkligen att det skulle hända mig senare. Jag har alltid gillat att ha en frisyr och vill inte raka av mig, som det känns nu ska jag göra det som krävs för att få behålla så mycket hår som möjligt innan det är för sent, om det går så långt så att jag börjar kamma över håret så kommer jag att raka av det direkt, jag vill verkligen inte göra en Trump och kamma över det, det ser inte klokt ut.

Jag har kollar runt lite och sett att det finns lite olika typer av behandlingar för detta, en del läkemedel, vitaminer osv. Tyvärr verkar det som att dem har en del biverkningar som inte är så önskvärda i min ålder.

Jag hittade även på en häftig pryl som jag tror jag ska testa, det är en mössa som heter SpikeCap som säger Stoppa håravfall med denna mössasig stimulera hårbotten för att få mer hår att växa, inte alls dyr om jag ska vara ärlig och det är definitivt värt ett försök.

Jag menar vad kan gå fel? Enligt beskrivningen här så ska det räcka med att ha på sig mössan ett par timmar om dagen i en månadstid eller lite mer så ska man börja se resultat. Funkar ju perfekt när man sitter hemma framför datorn ändå.

Eftersom att jag jobbar inom finansvärlden så tycker jag det är viktigt att se bra ut, håret är för mig en stor del av folk upplever mig, jag känns så mycket trevligare när jag har en frisyr. Hoppas verkligen på att den här mössan funkar.